3MK

3mk Camprotect Aizsargstikls Priekš GoPro Hero 9 / 10

Pieejamība: 3-5 darba dienas Noliktavā 7
ID: 4229848
Produkta kods: 3MK1907
Svītrkods: 5903108312585

9.73€
(Bez PVN: 8.04€)

Informācija:

  •   !   Par precīzu piegādes / saņemšanas laiku pēc pasūtījuma veikšanas informēsim e-pastā

 

Piegādes iespējas

Imagem

Preces apraksts

Noķer īslaicīgos mirkļus!
Svarīgi momenti nepatīk atkal notikt. Unikālais šāviens nepatīk atkārtošanās. Jūs divreiz nejūtat vienas un tās pašas emocijas. Jums nav jābūt profesionālim, lai jūsu kamera būtu droša. Uzticieties Cam Protection™ un neuztraucieties par savām video idejām.

Aizsargāt pret triecieniem
Būsim reāli - mēs nevaram jūs pasargāt no visa, kas varētu traucēt video plāniem. Tomēr mēs esam speciālisti, lai samazinātu iekārtu zudumus. Cam Protection™ mēs apvienojam plēves elastību un stikla pretestību. Šis maisījums palielina triecienizturību līdz 250% un nesalauž!

Aizsargājiet to pret skrāpējumiem
Tas var pārsteigt, cik plānas Cam Protection™ ir. Faktiski aizsardzība ir tikai 0,2 mm bieza, tāpēc tā ir gandrīz neredzama. Bet neļaujiet sevi apmānīt ar izskatu-stikls aizsargā pret skrāpējumiem 7H līmenī.

Instalējiet bez burbuļiem
Vai jūs paniku, kad domājat par aizsardzības uzstādīšanu? Pat iesācēji var rīkoties uzstādīšanu Cam Protection™, mēs garantējam jums. Pilnīgi izmērīta aizsardzība ar Inviscid-Sil™ līmi, lai novērstu burbuļus. Kas varētu noiet greizi? Nekas, tāpēc darīsim to!



Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu. Ja Jums ir kādi jautājumi, lūgums precizēt rakstot e-pastā vai veicot pasūtījumu aizpildot komentāru logu.

Imagem

Klienti izvēlas Skatīt vairāk