Arctic MX-6 Termopasta 2g

Pieejamība: 3-5 darba dienas Noliktavā 50
ID: 4257662
Produkta kods: MX-6
Svītrkods: 4895213703918
Ražotājs: ARCTIC

6.60€
(Bez PVN: 5.46€)

Informācija:

  •   !   Par precīzu piegādes / saņemšanas laiku pēc pasūtījuma veikšanas informēsim e-pastā

 

Piegādes iespējas

Imagem

Preces apraksts

20% Labāku Sniegumu
Ar uzlaboto sastāvu ARCTIC MX-6 ir izmērāmi zemāka termiskā pretestība nekā MX-4. Aprēķina pamatā ir temperatūras starpība starp dzesētāja pamatni un siltuma avotu (C) attiecībā pret pielietoto siltuma slodzi (W), kā rezultātā rodas arī vienība C/W. Jo augstāka ir termiskā pretestība, jo sliktāk siltumu var pārnest caur TIM slāni.Tāpēc siltumizolatoriem, piemēram, vienmēr ir īpaši augsta termiskā pretestība, savukārt termiskās saskarnes materiāliem parasti ir īpaši zems.

Pierādīta Kvalitāte
Mēs lepojamies ar mūsu termiskajām pastām. Ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi datoru dzesēšanas tirgū MX - 6 tika izstrādāts ar mērķi piedāvāt pirmās klases produktu par taisnīgu cenu. Optimizētās formulas pamatā ir pārbaudītā MX-4, viena no vislabāk pārdotajām termiskajām pastām pasaulē. Galvenā uzmanība tika pievērsta daudzpusīgām pielietošanas iespējām un viegli lietojamai konsekvencei.

Vienkārši ielīmējiet
ARCTIC MX - 6 ir termiskā pasta, kuras pamatā ir oglekļa pildviela, un tā sasniedz maksimālo veiktspēju bez sadedzināšanas, tieši pēc uzklāšanas un izplatīšanas. Tas visu to panāk bez jebkādām pazīstamām sastāvdaļām, piemēram, dārgiem dimanta putekļiem vai dažādām dārgmetālu daļiņām. Silikona gēls, ko izmanto kā nesēju, nodrošina optimālu sadalījumu, kas tiek panākts ar vienmērīgu kontakta spiedienu, piemēram, uzstādot siltuma izlietni.

Bezriska lietojumprogramma
MX - 6 nav ne elektriski vadošs, ne kapacitatīvs. Tas novērš īssavienojumu vai izplūdes risku, kas, ja netiek pievērsta uzmanība, var nopietni sabojāt komponentus. Termiskajā pastā nav arī šķidru metāla sastāvdaļu, kas bieži var izraisīt radiatora dibena krāsas maiņu, nodilumu vai korozijas bojājumus.

Universāls lietojumu klāsts
Ar savu jauno sastāvu MX - 6 ir piemērots termiskais savienojums daudziem pielietojuma scenārijiem. Lieliskas nežāvējošas un neasiņojošas īpašības nodrošina konsekventu ilgtermiņa veiktspēju. Tās viskozitāte novērš noplūdi, pateicoties izsūknēšanas efektam. Tas ir piemērots arī tiešās dzesēšanas scenārijiem, kas rodas, piemēram, ar grafikas kartēm vai konsoles Procesora GPU.

Pieejams vairākās versijās
ARCTIC MX - 6 ir pieejams iepakojuma izmēros no 2 līdz 8 gramiem. Atkārtoti aizveramas šļirces novērš pastas izžūšanu un atvieglo izsniegšanu. Alternatīvi ir pieejami varianti ar MX Cleaner. Tie ļauj vienkārši un bez atlikumiem notīrīt saskares virsmas. Tīrīšanas līdzeklis sastāv no 100% limonēna-dabiskas vielas, kas iegūta no citrusaugļu ēteriskās eļļas, kas ir pilnībā bioloģiski noārdāma.

Viegla Lietošana
Pateicoties konsekvencei, MX - 6 ir viegli pielietojams pat iesācējiem. Videoklipā mēs parādām, kā to var pielietot, lai izvairītos no gaisa kabatām starp procesoru un dzesētāju.



Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu. Ja Jums ir kādi jautājumi, lūgums precizēt rakstot e-pastā vai veicot pasūtījumu aizpildot komentāru logu.

Attēls Produkta nosaukums Cena Produkta kods Noliktavā Daudzums
Savio TG-03 2G Termopasta 13,5W/m-K 2g Savio TG-03 2G Termopasta 13,5W/m-K 2g 7.94€ TG-03 2G
3-5 darba dienas
Noliktavā 7
Arctic TP-3 Termopaliktnis 2-pack Arctic TP-3 Termopaliktnis 2-pack 30.01€ ACTPD00060A
3-5 darba dienas
Noliktavā 29
Arctic TP-3 Termopaliktnis 2-pack Arctic TP-3 Termopaliktnis 2-pack 25.00€ ACTPD00059A
3-5 darba dienas
Noliktavā 28
Darkflash DP7 Termopasta 1g Darkflash DP7 Termopasta 1g 6.64€ DP7 (1G)
3-5 darba dienas
Noliktavā 15
Arctic MX-4 4g Termopasta Arctic MX-4 4g Termopasta 7.96€ ACTCP00031B
3-5 darba dienas
Noliktavā 50

Imagem

Klienti izvēlas Skatīt vairāk